My Blog

Olivia

by beheer on juni 2, 2014 Reacties uitgeschakeld voor Olivia

Het meemaken van deze Sacred Journey met Neal en Esther was voor mij een magische experience! Om een goede en mooie trip te kunnen maken zijn niet alleen maar magic truffels nodig maar ook de positieve en fijne energie van het huis, warmte en zuiverheid van de begeleiders en allesomvattende muziek waarin je helemaal op kunt gaan, de muziek die door Neal zorgvuldig is samengesteld. Dit alles heb ik met overmaat gekregen.

read more
beheerOlivia

Emma

by beheer on juni 2, 2014 Reacties uitgeschakeld voor Emma

Mijn ervaring met Sacred Journeys ging veel verder dan mijn grootste verwachtingen. De hele dag was erg goed georganiseerd en ik voelde me werkelijk veilig en voor verzorgd. Al zal ieders journey anders zijn, voor mij was het verreweg de beste ervaring van mijn leven en er is geen ene twijfel dat de opzet en ondersteuning de ruimte en mogelijkheid creëerde om dit te laten gebeuren. Ik ben zeer dankbaar voor deze ervaring in deze therapeutische setting en met zulke gracieuze mensen als gidsen. Ik kan het niet genoeg aanbevelen!

read more
beheerEmma

Johnny

by beheer on maart 21, 2014 Reacties uitgeschakeld voor Johnny

Ik heb zelden zo’n verhelderende reis in mezelf gehad, mede dankzij de uitstekende verzorging, begeleiding, en positieve energie. Het oogmasker gaf mij een aangename, introspectieve trip die ik erg moeilijk in mijn eentje zou kunnen hebben gehad.

read more
beheerJohnny

Koos

by beheer on maart 21, 2014 Reacties uitgeschakeld voor Koos

Werkelijk alles was tot in de puntjes verzorgd! Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een heel erg mooie spirituele reis heb kunnen maken die mij heeft geholpen om een volgende stap in mijn spirituele ontwikkeling te kunnen maken. Met name de veilige en vertrouwde omgeving die wordt geboden in combinatie met een zeer goede muzikale begeleiding hebben deze dag tot een onvergetelijk moment gemaakt. Ik ben Neal enorm dankbaar voor het feit dat ik dit mee heb mogen maken en ik kan deze Sacred Journey absoluut aanbevelen!

read more
beheerKoos