Meet our team

Waarom Magic truffels?

Door het nemen van psilocybin worden onze waarnemingen verruimd. Je kunt caleidoscopische kleuren zien, de ervaring van de tijd verandert, je kunt een andere tijd en ruimte ervaren.

Doordat nieuwe verbindingen in je hersenen worden gemaakt tijdens de reis, is het mogelijk om nieuwe inzichten te krijgen, bijvoorbeeld over hoe je over jezelf denkt en voelt, in je relatie met een geliefde of met je ouders, in je relatie tot de natuur en de aarde. Ook maakt psilocybin het mogelijk om creatieve, intellectuele of wetenschappelijke problemen op te lossen, of om daarin een doorbraak te ervaren.

Psilocybin
Truffels bevatten dezelfde actieve stof als mushrooms, namelijk psilocybin. Psilocybin is een stof die verwant is aan stoffen die aanwezig zijn in het lichaam: serotonine, melatonine en dimethyl tryptamine (DMT). Normaal gesproken sluiten de hersenen zich voor de ‘speciale effecten’ van deze stoffen af, zodat we niet overprikkeld raken en in de wereld kunnen functioneren.

Onderzoek
Volgens recent onderzoek (Carhart-Harris et al., London, 2012), wordt de bloedtoevoer naar bepaalde delen van onze hersenen die ons zelfbewustzijn regelen, verminderd door psilocybin.
Blijkbaar oefent het ego dan minder psychische controle uit op de het brein waardoor neuroplasticiteit toeneemt.
Door het nemen van psilocybin worden onze waarnemingen verruimd.Je kunt caleidoscopische kleuren zien, de ervaring van de tijd verandert, je kunt een andere tijd en ruimte ervaren. Doordat nieuwe verbindingen in je hersenen worden gemaakt tijdens de reis, is het mogelijk om nieuwe inzichten te krijgen, bijvoorbeeld over hoe je over jezelf denkt en voelt, in je relatie met een geliefde of met je ouders, in je relatie tot de natuur en de aarde. Ook maakt psilocybin het mogelijk om creatieve, intellectuele of wetenschappelijke problemen op te lossen, of om daarin een doorbraak te ervaren.

Er is één schouwspel groter dan de zee en dat is de hemel. Er is één schouwspel groter dan de hemel en dat is het binnenste van de ziel. – Victor Hugo

beheerWaarom Truffels?