Meet our team

Wat te verwachten?

Truffels worden al duizenden jaren gebruikt in zowel rituelen en ceremonies als in healings.

Om 10:00 uur beginnen wij met een cirkel. Hier kunnen de zes deelnemers kennismaken met elkaar en met de twee gidsen. Iedereen spreekt haar of zijn intenties uit voor de komende dag en vertelt wat hij of zij van de ceremonie verwacht.

Om 11:00 uur worden de truffels gegeven. Terwijl het middel begint te werken, wordt iedereen uitgenodigd om te gaan liggen op een eigen veilig plekje met hun ogen gesloten. Dit wordt begeleid met sjamanistisch drummen. Zo wordt de trance ingeleid.

Rond 11:30 uur begint ieders reis begeleid door muziek. De twee gidsen zullen de hele tijd aanwezig zijn. Ze nemen zelf geen truffels, en blijven nuchter om voor een veilige omgeving te zorgen en om assistentie te bieden wanneer nodig.

Rond 16:00 uur worden fruit, noten en kruidenthee geserveerd terwijl iedereen langzaam terugkomt uit de reis.
Rond deze tijd kan iedereen in zijn eigen tempo naar een andere ruimte gaan om een mandala te tekenen of te knutselen. Papier, kleurpotloden, verf enz. zullen aanwezig zijn.
In onze visie is het belangrijk voor verwerking en integratie om de ervaringen op een creatieve manier vorm te geven, en niet meteen te proberen die in een verhaal te gieten.
Ongeveer om 17:00 uur komen de deelnemers weer in een cirkel bijeen om aan de hand van hun mandala te praten over wat ze hebben ervaren tijdens hun reis. Als het verwerkingsproces niet helemaal bevredigend is, is er ook ruimte voor individuele aandacht mocht dat nodig zijn.
Na afloop zal een lichte maaltijd geserveerd worden.

Sacred Journeys Amsterdam: onze ruimte

Doordat nieuwe verbindingen in je hersenen worden gemaakt tijdens de reis, is het mogelijk om nieuwe inzichten te krijgen.

beheerWat te verwachten?